Er ontbraken foto's en/of gegevens voor de taxatie, waardoor er geen prijs is bepaald, maar deze zijn nu wel beschikbaar. Hoe kan ik de ontbrekende informatie later alsnog indienen?

Er ontbraken foto's en/of gegevens voor de taxatie, waardoor er geen prijs is bepaald, maar deze zijn nu wel beschikbaar. Hoe kan ik de ontbrekende informatie later alsnog indienen?

Het prijsteam bekijkt eerst het Carcheck voertuigbestand. Als er nog gegevens of informatie voor de prijsbepaling ontbreekt, ontvang u een e-mail van de Pricing Manager met een opmerking over wat er precies nog nodig is of wat er moet worden gewijzigd.

Deze e-mail bevat ook een hyperlink waarmee u direct het betreffende Carcheck-bestand kunt openen.

Na het doorsturen moet eerst de knop ''Voorzetting van de inspectie'' worden geselecteerd, waarna de wijzigingen in het bestand kunnen worden aangebracht via het tabblad ''Inspectie''. Nadat alle relevante wijzigingen zijn aangebracht, moet de knop ''Valideer'' weer worden geselecteerd, net als bij de eerste indiening van de gegevens.

Let op: Als de Carcheck-pagina niet correct wordt weergegeven en/of knoppen ontbreken, verwijder dan de cookies voor de Carcheck-website en werk deze bij.