Hoe vind ik een taxatiebestand in Carcheck?

Om een taxatiebestand te vinden in Carcheck log je in op het systeem en klik je op de knop zoekfunctie onderaan het Dashboard Inruilprijs (hoofdscherm)...

..voer dan uw zoekcriteria in de onderstaande velden in...

NB: u hebt normaal gesproken alleen de NRM Record ID, het File Number of de ViN nodig om het taxatiebestand te vinden.

Voor meer informatie over de NRM Record ID klik hier...

Voor meer informatie over het dossiernummer klik hier...

Voor meer informatie over het referentienummer van Stellantis Omnichannel "WV..." klik hier...