Hoe kan ik een ticket aanmaken?

Er zijn twee manieren om een ticket aan te maken voor Klantenondersteuning:
  1. Kennisbank
  1. ChatBot handleiding

1. Kennisbank

Onderaan de startpagina van de Kennisbank hebt u de mogelijkheid om een ticket in te dienen (zie schermafbeelding):

Hier kunt u uw gegevens invullen, waaronder uw naam, e-mailadres van uw bedrijf, een beschrijving van het probleem en de details van uw vraag.

Voeg referentienummers of schermafbeeldingen bij die ons kunnen helpen om de problemen beter te begrijpen.

2. ChatBot handleiding

Je kunt altijd de optie "Mijn onderwerp staat er niet bij" selecteren in de chat op CarCheck:

Nadat je deze knop hebt geselecteerd, krijg je de optie om een "Verzoek" in te dienen:

U wordt dan gevraagd om uw gegevens te verstrekken, waaronder uw naam, e-mailadres, een onderwerp en meer details over uw vraag.

Vermeld referentienummers onder de beschrijving die ons kunnen helpen je vraag sneller te verwerken en vragen te voorkomen.