Hoe werkt het inruilproces?

Als een klant zijn nieuwe Stellantis-voertuig online heeft gekocht en de aankoop van het nieuwe voertuig heeft gekoppeld aan een inruil van zijn tweedehands voertuig via Omnichannel en de agent vervolgens het aanbod heeft geweigerd om de inruil voor te laten gaan op zijn eigen voorraad, zal de overdracht van dat inruilvoertuig als volgt plaatsvinden...

1. Het nieuwe voertuig is al ter plaatse.
  2. De klant brengt zijn inruilvoertuig naar de dealer.
  3. De dealer taxeert het inruilvoertuig in Carcheck en bevestigt de aankoopprijs met autobiz.
  4. De dealer koopt de auto van de klant.
  5. De dealer regelt de overdracht van het nieuwe voertuig met de klant.

NB: de overdracht/taxatie van het inruilvoertuig moet plaatsvinden vóór die van het nieuwe voertuig om het proces te laten werken.

Als u meer wilt weten over het proces van de contra-expertise, klik dan hier...