''ID NRM-dossier ": wat is het precies en waar/hoe vind ik het?

''ID NRM-dossier ": wat is het precies en waar/hoe vind ik het?

Zodra autobiz een gegarandeerde inruilprijs voorlegt, verandert de status van het taxatiebestand van "Prijsbepaling bezig" in " Inruil voorgesteld". Tegelijkertijd wordt een ID nrm-dossier gegenereerd dat als referentie in de software voor de verkoop van nieuwe auto's kan worden toegevoegd aan het profiel van het nieuwe voertuig, waardoor het Carcheck-bestand als inruil wordt gekoppeld aan de gegevens van het nieuwe voertuig.

Het wordt in het overzicht van de taxatie van het gebruikte voertuig direct onder het dossiernummer weergegeven.

ID NRM-dossier

Naast het dossiernummer en het chassisnummer kan het gebruikt worden als een ander primair zoekcriterium voor het (voertuig)profiel achteraf.