Wat is het referentienummer van de Omnichannel-beoordeling?

Wanneer een klant een inruilprijs aanvraagt voor een nieuwe auto via de Stellantis Omnichannel website, ontvangt hij een referentienummer via e-mail of sms.

Als de klant deze deal niet afrondt binnen Omnichannel en in plaats daarvan dit referentienummer meeneemt naar de gekozen dealer, kan de gekozen dealer de details van de taxatie opvragen via autobiz Carcheck en het bindende aanbod koppelen aan een bestelling voor een nieuwe auto.

NB: Alleen de dealer die de klant tijdens het Omnichannel beoordelingsproces heeft geselecteerd, kan deze gegevens opvragen.

Om de gegevens op te halen, heb je de referentie nodig (beginnend met "WV....") die je klant per e-mail/sms heeft ontvangen ter bevestiging van de binding van zijn inruilvoertuig..:

.... voer het referentienummer van de "WV..." in de zoekfunctie van het Carcheck-bestand in volgens deze instructies om de taxatiegegevens van de klant te vinden.

NB: het Omnichannel Referentienummer of het "WV..." nummer wordt gezocht met behulp van de NRM Record ID in Carcheck.

Klik hier als u wilt weten hoe u het taxatiedossier van een klant kunt opzoeken in Carcheck...

Om uit te vinden hoe je een bindende offerte koppelt aan een nieuwe auto bestelling klik hier...