Neem een beoordeling op via Carcheck

Log in bij autobizOffice met je toegangsgegevens om toegang te krijgen tot Carcheck. Zodra je bent ingelogd, krijg je toegang tot je dashboard. Dit is de hoofdinterface, die alle relevante informatie bevat over de huidige status van individueel geregistreerde dossiers (voertuigprofielen) en voertuigstamgegevens.
Tabblad Dashboard

Naast het tabblad ''Dashboard'' zijn er nog twee andere tabbladen - ''Zoeken'' :
Tabblad Zoeken

en ''Creƫer proces'', die we hier in meer detail zullen bekijken
Tabblad Nieuw bestand maken

Na het selecteren van het tabblad ''Transactie aanmaken'', wordt het filiaal weergegeven onder de aanduiding ''Verkooppunt'' (PoS):
Presentation/Selection PoS

Door de knop ''createNrmFile'' te selecteren, kan een nieuw proces voor de evaluatie van een voertuig worden gelogd of vastgelegd:

Als je deze knop selecteert, kom je in een menuoverzicht met twee opties - standaard wordt de interface met het tabblad ''Registratie'' opgeroepen, via welke - door het invoeren van het VIN - de voertuiggegevens meestal volledig kunnen worden gedecodeerd:
''Een inruilprijsbestand maken'' Knop
Tabblad Registratie

Je kunt de gegevens over het voertuig ook handmatig invoeren via het tabblad ''Handmatige selectie'' of selecteren via de vervolgkeuzelijst, afhankelijk van het veld. De meeste velden zijn gemarkeerd als verplicht, sommige als optioneel - voor een nauwkeurige evaluatie van het voertuig raden we aan om alle gegevens - inclusief optionele vragen - indien mogelijk in te vullen.
Tabblad Details

In het geval van handmatige invoer kan de invoer van gegevens of de selectie van toepasselijke antwoorden alleen plaatsvinden in de aangegeven chronologische volgorde. Als alle vereiste kerngegevens van het voertuig beschikbaar zijn, wordt het volgende menu-item vrijgegeven door de knop ''Bevestigen'' te selecteren (kleurmarkering verandert naar oranje).
Volledig masker

This completes the first menu item and step. This can be called up subsequently at any time via the following overview. The next step would be to log the data that could be directly recorded during the appraisal of the vehicle. To do this, we open the second menu item "Appraisal" by selecting the button "Continue appraisal":
Overzicht bestanden

Verschillende categorieƫn zijn hier aanwezig. Het opnemen van de gegevens kan sporadisch gebeuren en hoeft niet noodzakelijk overeen te komen met de volgorde die standaard is opgegeven. Zodra alle gegevens zijn ingevoerd, kunnen ze worden opgeslagen en verzonden via de knop ''Submit'':
Menu-item Beoordeling